Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Szolgáltatásaink

Üzletileg sikeres weboldalakat alkotunk

A jó weboldal sokkal több, mint dizájn és programozás. Koncepció, stratégia, pszichológia, usability, innováció, sok-sok tapasztalat és megszállottság a részletek iránt. Kitaláljuk, finomítjuk, leteszteljük, majd kezdjük az egészet újból és újból.

Miért? Mert egy kiváló és közepes weboldal között is nagyságrendi különbségek vannak látogatószám vagy konverziós arány tekintetében, legyen szó termékvásárlásról, hotelfoglalásról, vagy éppen hírlevélre feliratkozásról.

A rossz weboldal egyszerűen nem éri meg. De szívesen mesélünk projektjeinkről, mert láttunk már példát tízszeresére nőtt látogatószámra, megduplázott árbevételre, vagy éppen új vevők megszerzésére a korábbi költségek töredékéért.

Így dolgozunk

Koncepció és stratégia

Meséljen cégéről, ügyfeleiről és piaci kihívásairól – mi pedig segítünk megtalálni azokat a pontokat, ahol az internet segítheti üzleti céljai elérésében. Kutatunk, elemzünk, ROI-t számolunk, üzleti tervet készítünk. Megmutatjuk, mit érhet el az interneten és azt is, mit nem.

Usability alapú tervezés

Az internetező a másodperc törtrésze alatt dönt: egyetlen rossz dobás és vége a dalnak, nincs vásárlás, nincs foglalás. Így mielőtt a grafikus munkába látna, fejben, majd papíron végiggondoljuk az egész weboldalt és annak folyamatait, bejárási útjait. Célokat állítunk fel, elemeket súlyozunk, előtérbe hozunk vagy háttérbe tolunk, ha kell bonyolítunk, ha kell, egyszerűsítünk – amíg mindez működni nem kezd, akár papíron is. Végiggondoljuk az összes interakciót, vizsgáljuk a bejárási utakat, potenciális zsákutcákat. Alternatív megoldásokat készítünk, majd A/B teszt segítségével megnézzük, melyik megoldás működik.

Usability tanácsadás

Logikus navigáció, tervezett bejárási utak, magas szintű felhasználói élmény – ez a titkunk, ezért működnek a weboldalaink, ezért nyerjük a díjakat.

Webdesign – grafikai tervezés

Dizájn csak és kizárólag akkor, amikor papíron már tökéletesen működik a koncepció. Akkor viszont a legjobb minőségben és a legújabb módszerek szerint, legyen szó érintőképernyős navigációról vagy responzív oldaltervezésről.

Webfejlesztés

A részletek és az új technikák megszállottjai vagyunk. Leginkább WordPress CMS rendszerrel dolgozunk, mert okos és elegáns, így marad időnk azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyek valóban számítanak az eredmény szempontjából. De fejlesztettünk már Java alapú CRM-rendszert, Flex alapú tartalomlejátszót és sok egyéb egyedi megoldást is.

Webfejlesztés

Keresőmarketing

A keresőoptimalizálás nálunk nem egyszeri varázslat, hanem kemény és folyamatos munka a megbízás első percétől kezdve. Nem hiszünk a gyors és könnyű megoldásokban, ha szükséges, akár oldalak ezreit is megíratjuk a jó pozíció érdekében. Weboldalaink számos nagy forgalmú kulcsszóra foglalnak el kiváló helyet a Google találati listáján.

Keresőmarketing

A keresőhirdetés (PPC) mindennapos tevékenység nálunk – kompetenciánk bizonyítéka, hogy mi adtuk ki hazánk első, PPC-reklámmal foglalkozó könyvét, továbbá 19 PPC tréninget tartottunk eddig országszerte.

Support

A weboldal elkészítése csak a kezdet. Az oldal bővítését, gondozását és az új igények kielégítését külön support részleg segíti nálunk. Hibajegy alapú megbízási rendszer, szabályozott szolgáltatási szint, munkaidő-alapú elszámolási rendszer negyedórás részletezettséggel.

És végül ne feledje: az internet kiváló csatorna környezetünk megszólítására, új vevők, partnerek szerzésére. Sőt, bizonyos esetekben a legjobb. De lehet, hogy csak a legolcsóbb. Vagy éppen a leggyorsabb…


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu