Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Puchner.hu

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszálló nem mindennapi ajánlattal várja vendégeit

A hatalmas területen elterülő komplexum ötféle szálláshangulatot és 25 különbözőképpen berendezett szobát kínál a legkülönfélébb célcsoportok igényei szerint.

Ennek megfelelően a Kastélyszálló weboldala sem a megszokott módon újult meg. A projektet egy hónapokon átívelő, minden részletre kiterjedő tanácsadással indítottuk, amelynek eredményeként a komplett oldalstruktúra bejárhatóvá vált az igen részletes drótvázterveken.

Így a grafikai és programozói munkát már csak azután kezdtük meg, amikor már minden csavar a helyére talált, és a koncepció papíron is működött. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően rekordsebességgel készült el az oldal, melyet rövidesen követett a bikali Élménybirtok honlapja is.

Link: puchner.hu

Mit tett a Bábelhal?

  • Átfogó tanácsadás
  • Drótváztervezés
  • Grafikai tervezés
  • Programozás
  • Tartalomírás

Stratégiai tervezés

Alapos tervezés, gyors kivitelezés. A kivitelezést megelőzően pontosan kidolgoztuk az egyes oldaltípusokat és a bejárási utakat – így a megvalósítás során már nem voltak eldöntendő kérdések.

Responzív felépítés

A Kastélyszálló weboldalát a tabletek felbontására is optimalizáltuk, illetve ügyfélkérés esetén az okostelefonok támogatása is áttervezés nélkül megoldható.

Innovatív megoldások

A több, mint 100 oldalnyi tartalom mellett igyekeztünk a navigációt segítő, innovatív megoldásokkal bővíteni az oldalt, mint például a lefelé gördítésre tömörödő fejléc vagy különféle listázási nézetek.


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu