Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Hotel Helikon

Megújítottuk a Hotel Helikon weboldalát!

A Hotel Helikon Keszthely városának legidősebb és legnagyobb működő szállodája, amely 1971-ben épült, közvetlenül a Balaton partján.

A szálloda vezetése 2011 végén kereste fel első ízben cégünket azzal az igénnyel, hogy a nívós és nagy múltú szálloda számára egy modern, a hotel stílusához igazodó weboldalt készítsünk, melynek elsődleges célja a szálloda vendégszámának növelése és az interneten való népszerűsítése.

A sikeres együttműködés eredményeként született meg ez a retro stílusú, ugyanakkor minden tekintetben modern weboldal, mely keresőbarátságával és letisztultságával méltóan képviseli a Hotel Helikont a weben.

Az eredmények már az első hétben látszottak: 7,6 %-os konverziós ráta. A régi weboldal konverziós aránya 0,6 % volt, a szorzó tehát 13, ennyivel több ajánlatkérés, foglalás érkezik az új weboldalon.

Mit tett a Bábelhal?

  • Koncepció és struktúratervezés
  • Usability és interakciótervezés
  • Grafikai tervezés
  • Programozás és optimalizáció
  • Keresőoptimalizálás (SEO)

Retro stílus

A weboldal grafikai világát a szállodát is jellemző retro stílusjegyekkel ruháztuk fel, hogy a látogatók már az oldalt böngészve betekintést nyerjenek az itt eltöltött idő alatt szerzett „retro nyári élménybe”.

iPhone / iPad kompatibilitás

Különös gondot fordítottunk a weboldal fejlesztése során arra, hogy az a manapság egyre elterjedtebb iPhone és iPad készülékeken is kifogástalanul böngészhető legyen.

SEO – Keresőoptimalizálás

A weboldal szöveges és képi tartalmait profi szakembereink segítségével úgy építettük fel, hogy azok a Google keresőben a lehető legjobb pozíciót biztosítsák a weboldal számára.


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu