Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Hajdúszoboszló

Turisztikai portál, amely vendéget hoz

Többszörösen díjnyertes honlap: Turizmus Trend Iránytű négyszeres díjazott, MATISZ/Infotér eFestival háromszoros díjazott, MMSZ Év honlapja 2011-ben I., 2012-ben II. helyezett önkormányzat/település kategóriában.

Hajdúszoboszló vezetése 2010 végén kért fel bennünket a patinás fürdőváros weboldalának megújítására. A település súlyához méltó megjelenés mellett – hiszen Hajdúszoboszló az egyik legtöbb vendégéjszakával büszkélkedő magyar desztináció – fontos cél volt a szálláscélú ajánlatkérések számának lehető legmagasabbra tornázása is.

Így az oldal elkészítését rendkívül alapos usability és interakció-tervezés előzte meg, az oldal indulása óta pedig folyamatosan teszteljük, optimalizáljuk a weboldal konverzió szempontjából fontos elemeit.

A weboldalt az elmúlt évek során folyamatosan frissítettük, így 2014 elejére elkészült annak tabletre és okostelefonra optimalizált, ún. responzív változata.

Link: www.hajduszoboszlo.hu

Mit tett a Bábelhal?

  • Koncepció és struktúratervezés
  • Usability és interakciótervezés
  • Programozás
  • Weboldal optimalizáció
  • Online marketing tanácsadás
  • Keresőhirdetés (PPC)

A/B teszt

A weboldal konverzió szempontjából fontos elemeiből több verziót is elkészítünk, majd vizsgáljuk ezek teljesítményét az éles weboldalon. Végül azt a változatot hagyjuk meg, amely a legtöbb konverziót garantálja.

gCube TDM rendszer

Térképes útmutató, útvonaltervezés, szállásfoglalás, hirdetés-kiszolgáló – e funkciók mind elérhetők Hajdúszoboszló weblapján, amely cégünk gCube turisztikai rendszerére épül.

PPC-kampány

A nyári szezon kezdetén intenzív Google Adwords és ETARGET kampányt indítottunk a weboldalra. Mivel a weboldal keresőoptimalizálásáért is mi felelünk, rendkívül hatékony kampányt vezényeltünk le kedvező kattintási költségek mellett.


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu