Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Dvitamint.hu

Laikus tájékoztató portál a D-vitamin témakörében

Díjnyertes oldal: a Dvitamint.hu a Magyar Marketing Szövetség Év Honlapja 2013 megmérettetésén Egészségügy kategóriában Minőségi díjat nyert.

A legújabb kutatások fényében jelentősen felértékelődött a D-vitamin szerepe: a D-vitamin – amely hatásait tekintve sokkal inkább sorolható a hormonok közé – egy sor betegség megelőzésében és kezelésében is szerepet játszik. Ráadásul a D-vitamin bevitelére vonatkozó orvosi ajánlás is közel tízszeresére emelkedett a korábbi évekhez képest.

Ennek kapcsán készítettük el a TEVA megbízásából a Dvitamint.hu laikus tájékoztató oldalt, amelynek elsődleges célja a D-vitaminnal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók bemutatása. A weboldalt responzív módon építettük fel, hogy az egyre növekvő számú okostelefon- és tablethasználó is nehézségek nélkül tájékozódhasson a témáról.

Link: Dvitamint.hu

Mit tett a Bábelhal?

  • Drótváztervezés
  • Grafikai tervezés
  • Programozás
  • Tartalomírás
  • Keresőoptimalizálás

On-site optimalizáció

A magas szintű optimalizálásnak köszönhetően a weboldal – dacára a vadonatúj domain névnek – agresszív SEO nélkül is igen jó pozíciót foglalt el a téma legkeresettebb kulcsszavai kapcsán.

SEO

Responzív design

A weboldalt reszponzívan készítettük el, így az oldal megjelenése dinamikusan változik attól függően, hogy milyen végeszközön tekintik meg – legyen szó okostelefonról, tabletről vagy egyszerű számítógépről.

Térképes patikakereső

A patikakereső segítségével hamar megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső patikát, ahol D-vitamin vásárolható. Természetesen a patikakereső mobilon és tableten is működik.


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu