Hívjon bennünket: +36 (83) 777-603 vagy írjon üzenetet

Kanizsa Trend Andante

Andante.hu

Díjnyertes oldal! Az Andante.hu minőségi díjat nyert az Év honlapja 2012 verseny “Kereskedelem” kategóriában.

Az Andante a vezető hazai bútorgyártó, a Kanizsa Trend jól ismert prémium márkája. A nemes anyagú, izgalmas formájú bőrbútorok nemcsak hazánkban, de további 30 országban is ismertek és elismertek.

A vállalat weboldalának teljes körű megújítását 2011 novemberében fejeztük be. Az oldal elsődleges célja a gigantikus méretű, több mint 100 terméket tartalmazó termékskála igényes bemutatása, továbbá a potenciális vásárlók kiszolgálása olyan hasznos információkkal, mint például hol tekinthetik meg a választott modellt, vagy éppen merre találhatók Andante márkaboltok a közelükben.

Link: www.andante.hu

Mit tett a Bábelhal?

  • Koncepció és struktúratervezés
  • Usability és interakciótervezés
  • Grafikai tervezés
  • Programozás
  • Weboldal optimalizáció
  • Keresőoptimalizálás (SEO)

Komplex modellkereső

Hosszas usability tervezés eredménye a modell-listázó oldal, amely többféle nézetben elérhető, szűrhető és kereshető. És akkor a rövidesen debütáló bútorszínezőről még nem is beszéltünk…
Nézze meg élőben »
Andante modellek

Érintésbarát felület

Az oldal kialakításánál – mind a funkcionális dizájn, mind a programozás terén – külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az oldal érintőképernyős eszközökön is könnyen használható legyen .

Andante okostelefon szűrő

SEO – Keresőoptimalizálás

Organikus látogatói csúcsdöntés: a SEO-tudatos oldalépítésnek köszönhetően már az új oldal indításának első hetében megdupláztuk a keresőkből érkező látogatói forgalmat.

Andante SEO


Hogyan tovább?  Keressen bennünket!

Bábelhal Webstudio Kft.

Tel.: +36 (83) 777-603
Mobil: +36 (20) 3888-458
E-mail: info0babelhal,hu